портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Олександр Куць провів зустріч з Делегацією Міжнародного комітету Червоного Хреста

Опубліковано 16 листопада 2018 року, 14:00 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську відбулася зустріч голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця з Делегацією Міжнародного комітету Червоного Хреста на чолі з головою суб-Делегації Міжнародного комітету Червоного Хреста Сільвією Іццо. Сторони обговорили питання забезпечення паливом жителів прифронтової зони.

 «Минулого року Червоний Хрест забезпечував паливними брикетами та вугіллям домогосподарства у прифронтовій зоні, цього року домінує фінансова допомога на покупку палива, фактично, брикети доставляються лише у зону, де обмежені можливості для його закупки. Така система створює проблеми для обласної влади, оскільки, як показує практика, часто люди спрямовують отримані гроші на інші свої потреби, а безкоштовне вугілля та брикети вимагають від органів влади», - наголосив Олександр Куць.

За словами пані Іццо, офіс організації, яку вона очолює, покриває допомогою північну частину Донецької області й доставила 576 т гуманітарних вантажів - у прифронтову та так звану сіру зону. Під час зустрічі сторони домовилися про координацію своїх дій у цьому питанні та врегулювання порушених проблем.