портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко зустрівся з делегацією ЮНІСЕФ

Опубліковано 18 липня 2019 року, 16:45 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко провів робочу зустріч з головою Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні пані Анною-Шарлоттою Сильвандер, її заступницею пані Лорою Білл та головою Краматорського офісу ЮНІСЕФ Романом Шейком.
«Дякую Фонду за систематичну допомогу Донеччині, зокрема, у вирішенні проблем компанії «Вода Донбасу», яка забезпечує питною водою усе населення області - як на контрольованій, так і на непідконтрольній українському уряду території. Доречі, і зараз тривають роботи, профінансовані ЮНІСЕФ, по заміні 530 метрів труби діаметром 1400 мм на Другому Донецькому водогоні», - наголосив очільник області.
Павло Кириленко зазначив, що на завершальній стадії знаходиться ще один спільний проект Донецької ОДА та ЮНІСЕФ - облаштування холодової кімнати для зберігання вакцин у Селидовому. Проект реалізується за умови співфінансування: кошти для ремонту приміщення були виділені з обласного бюджету, обладнання закупив ЮНІСЕФ.
Анна-Шарлотта Сильвандер запевнила, що Фонд продовжить фінансувати проекти, необхідні для забезпечення життєдіяльності області.

«Ми готові обговорювати з обласною адміністрацією пріоритетні напрямки для роботи. Готові підтримувати у тому числі й компанію «Вода Донбасу». Оскільки дітям потрібна вода, щоб нормально жити», - зазначила вона.