портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Я налаштований на конструктивний діалог», - Павло Кириленко

Опубліковано 18 липня 2019 року, 14:20 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко зустрівся з правлінням громадської ради при ОДА, під час якої ознайомився з актуальними питаннями життєдіяльності області.

«Я однозначно налаштований на конструктивний діалог з представниками громадянського суспільства. Нам потрібно знати ваше бачення проблем та шляхи їх вирішення. Невдовзі склад громадської ради зміниться, але хочеться вірити, що за будь-яких умов цей орган буде працювати спільно з нами на користь суспільства», - наголосив Павло Кириленко.

Ірина Степанова, голова громадської ради при облдержадміністрації, доповіла очільнику області про проблеми, які потребують першочергового вирішення – створення інституту громадських радників при голові ОДА, питання розширення інклюзивності та розвитку підприємництва у області.

Під час зустрічі розглянули також перспективи та проблеми реалізації обласної програми підтримки малого та середнього бізнесу. Члени правління громадської ради висловили свої зауваження та пропозиції щодо проведення конкурсних відборів, а також надали рекомендації з подальшої консультації переможців конкурсних відборів, що має позитивно вплинути на розвиток малого та середнього бізнесу регіону.

Також очільник області знайомився з баченням подальшої співпраці обласної влади та інститутів громадянського суспільства та наголосив на необхідності продовження такої взаємодії.