портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Петро Порошенко у Часів Ярі представив новопризначеного Командувача ООС

Опубліковано 06 травня 2019 року, 21:59 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні Президент України Петро Порошенко в рамках робочої поїздки на Донеччину відвідав Часів Яр, де під час зустрічі з офіцерським складом Збройних сил представив нового Командувача ООС. Ним став генерал Олександр Сирський.

Петро Порошенко висловив переконання, що особовий склад під керівництвом Сергія Наєва виконав поставлені завдання «на успішно». «Дякую, Сергію Івановичу, Вам особисто та всім військовослужбовцям, які беруть участь в операції Об’єднаних сил, за мужність, рішучість і стійкість, які були виявлені при наданні відсічі російським окупантам», - сказав Глава держави.

Президент повідомив, що зазначене рішення було ухвалено за пропозицією Міністра оборони Степана Полторака та Начальника генерального штабу Збройних Сил, Головнокомандувача ЗСУ Віктора Муженка.

Також Петро Порошенко нагородив новими званнями 15 військовослужбовців та нагадав, що в рамках ініціативи «Допомога Схід» до лікувальних закладів Донецької і Луганської областей лише медичного майна було передано на суму в майже шість мільйонів гривень. У цьому контексті Петро Порошенко відзначив ефективну взаємодію командування Об’єднаних сил з військово-цивільною адміністрацією Донецької області.