портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Понад тисячу будинків, пошкоджених на лінії розмежування, відновили на Донеччині з початку року

Опубліковано 29 вересня 2020 року, 12:48

Понад тисячу будинків, які було пошкоджено або зруйновано на лінії розмежування,  відновили у Донецькій області з початку року.  Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

За час війни на лінії розмежування на Донеччині було пошкоджено або зруйновано 13 390 житлових будинків.   Спільними зусиллями держави, області, місцевого самоврядування та гуманітарних організацій вже відремонтовано 8010 із них.

«На цей рік ми ставили собі за мету відремонтувати не менше тисячі будинків, пошкоджених внаслідок бойових дій. Мені приємно, що вже у вересні ми здолали цю позначку: станом на сьогодні на Донеччині за рік відновлено 1175 будинків. Втім, цифри самі по собі нічого не важать. Важить те, що за кожною цифрою стоїть сім’я, яка завдяки нашій цілеспрямованій роботі зможе повернутися до комфортного життя. Заради цього і працюємо»,  - написав очільник області. 

Нагадаємо, що ремонтують пошкоджені будинки рятувальники, які прибули на Донеччину з інших регіонів України. Будівельними матеріалами забезпечила обласна державна адміністрація.