портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Опубліковано 31 січня 2019 року, 17:03 , Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації

Повна назва документа державного планування: проект Регіональної програми формування та розвитку екологічної мережі в Донецькій області на період 2019-2022 роки (далі - Програма).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Донецька обласна державна адміністрація.

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту Регіональної програми формування та розвитку екологічної мережі в Донецькій області на період 2019-2022 роки розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 30 січня 2019 року на сайті департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації та на сайті Донецької облдержадміністрації та триватиме до 01 березня 2019 року.

Відповідно до ст. 12 Закону «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Ознайомитися з проектом Програми та звітом про стратегічну екологічну оцінку, а також отримати додаткову інформацію можна за адресою: вул. Б. Хмельницького, 6, м. Краматорськ, Донецька область, 84313 або за тел.: 095 644 25 25.

Зауваження і пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку, проекту Регіональної програми формування та розвитку екологічної мережі в Донецькій області на період 2019-2022 роки подаються до:

Відділу природно-заповідних територій, лісового господарства та біоресурсів департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації.

Відповідальна особа: Начальника відділу природно-заповідних територій, лісового господарства та біоресурсів Залевський Віталій Дмитрович (контактні дані: [email protected]; тел.: 095 644 25 25).

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, тобто до 01 березня 2019 року включно.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.