портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Президент України особисто перевірив, як дотримується режим тиші на передовій

Опубліковано 07 серпня 2020 року, 12:58

Президент України Володимир Зеленський відвідав низку позицій українських військових та особисто перевірив, як дотримується режим припинення вогню у районі проведення Операції об’єднаних сил.

Голова держави нагородив у Мар’їнці чотирьох військовослужбовців орденом Данила Галицького, медаллю «За військову службу Україні», орденом  Богдана Хмельницького III ступеня, орденом «За мужність» III ступеня.  

«Проїхали більше ста кілометрів впродовж контактної лінії… Дійсно, зберігається режим тиші з нашого боку, все під контролем.  Ніхто нічого не збирається здавати. У нас сильна, потужна армія», - сказав Володимир Зеленський під час спілкування з журналістами.  

Президент має намір об’їхати усі 420 км лінії розмежування, щоб особисто поспілкуватися та потиснути руки військовим, які боронять Україну.

Нагадаємо, 22 липня 2020 року, відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях, на якому було ухвалене рішення про дотримання режиму повного та всеосяжного припинення вогню з 00:01 27 липня 2020 року.