портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Програма Соціального інвестування WNISEF

Опубліковано 05 березня 2019 року, 11:14

З метою вирішення актуальних соціальних проблем в Україні, Програма соціального інвестування WNISEF розробила механізм пільгового кредитування соціальних підприємств, який реалізується спільно з комерційними банками-партнерами.

Програма Соціального інвестування WNISEF спрямована на забезпечення підтримки приватних підприємств та фізичних осіб-підприємців з метою досягнення соціального та екологічного впливу в Україні через створення механізму доступного кредитування спільно з банківськими установами, надання тренінгових та консультаційних послуг, коучингу і наставництва.

Ціль цієї програми полягає в тому, щоб дати можливість підприємцям і бізнесу вирішувати соціальні та екологічні проблеми через фінансові інвестиції та надійні практики ведення бізнесу.

Підхід програми соціального інвестування полягає у наданні кредитів під низький відсоток для  сталих соціальних підприємств, консультування та підтримку їх в процесі реалізації та впровадження бізнес-планів

Програма передбачає надання соціальним підприємствам кредити, розмір яких може коливатися від 10 000 до 100 000 доларів США в гривневому еквіваленті терміном на 36 місяців. Відсоткова ставка складає від 5 до 10%

Більш детальна інформація за наступним посиланням: http://wnisef.org/uk/impact-investing/  

Департамент інвестиційно-інноваціного розвитку і зовнішніх відносин