портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Щорічний виставковий захід «СХІД-ЕКСПО 2018»

Опубліковано 18 вересня 2018 року, 13:52

З метою сприяння розвитку малого і середнього бізнесу Донеччини, активізації інвестиційних процесів, підвищення експортного потенціалу регіону, розширення міжрегіональних економічних відносин 1-2 листопада 2018 року у м. Львів планується проведення виставкового заходу «СХІД-ЕКСПО 2018». Звертаємо увагу, що захід проводиться підчас Львівського міжнародного економічного форуму, а це забезпечить підвищення відвідуваності виставки «СХІД-ЕКСПО 2018».

Учасникам виставкової експозиції надається унікальна можливість розширення ринків збуту, відкриття нових джерел сировини, залучення інвестицій, отримання нового партнерського статусу.

Оренда виставкових площ, металевих ферм, мінімального набору меблів здійснюється за рахунок міжнародної організації. Інші витрати підприємств, у тому числі на транспортування, проживання, не відшкодовуються.

Одночасно інформуємо, що найголовнішим бонусом для підприємств-експонентів є організація під час В2В сесій індивідуальних бізнес-зустрічей із потенційними партнерами. Для підприємств-учасників виставкового заходу організація даних зустрічей надається на безкоштовній основі. 3 метою забезпечення позитивної реакції з боку потенційних партнерів необхідно одночасно подати пропозиції щодо співпраці (бізнес-кейси) та теми до перемовин.

Бажаючих отримати більш детальну інформацію, щодо прийняти участі у виставці «СХІД-ЕКСПО 2018» та зустрічі у форматі В2В пропонуємо звертатись за тел. +38 050 734 82 80.