портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

#She’sNext для жінок-підприємниць та власниць малого бізнесу

Опубліковано 14 липня 2020 року, 08:48

SheExports спільно з Visa запускає освітню онлайн-програму #She’sNext для жінок-підприємниць та власниць малого бізнесу!

Програма включатиме 6 навчальних вебінарів від відомих тренерів, експертів та мотиваційних спікерів.

У ході навчальних вебінарів освітньої онлайн-програми #She’sNext ви зможете дізнатися про нові підходи до розвитку власного бізнесу, а також отримати системні й практичні знання для масштабування ваших поточних проектів і створення нових. Зокрема, йтиметься про ефективні продажі та переговори, бюджетування й управління витратами, розбудову бренду компанії, налаштування маркетингових стратегій, побудову довірливих комунікацій і розвиток жіночого бізнес-лідерства.

Освітня онлайн-програма в першу чергу орієнтована на власниць та керівниць малого бізнесу, підприємниць та жінок-управлінок, що прагнуть розвинути власну справу та  удосконалювати підходи до управління нею, а також тих, хто лише розпочинають чи планують створення свого бізнесу.

Водночас, організатори не обмежують можливості реєстрації на освітню онлайн-програму #She’sNext для інших охочих.

Перший вебінар на тему “Ідеальний шторм: що треба знати і робити лідеркам, щоб їхній бізнес вижив” відбудеться у четвер, 16 липня 2020 року

Зареєструватися: https://bit.ly/RegistrationSheIsNext   

Деталі: https://vi.sa/SheIsNextUA