портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Сьогодні в КПВВ «Новотроїцьке» здійснюється пропуск громадян через лінію розмежування

Опубліковано 17 серпня 2020 року, 14:14

Пропуск громадян через лінію розмежування сьогодні, 17 серпня, здійснюється в КПВВ «Станиця Луганська» та «Новотроїцьке». Залишається заблокованим, з боку окупантів, рух через контрольний пункт «Мар’їнка».

Станом на 12:00 сьогодні, 17 серпня, через КПВВ «Новотроїцьке» до ТОТУ попрямували 175 осіб і 3 транспортних засоби, а до контрольованої території України – 28 осіб та 3 транспортні засоби. Пропуск громадян з ТОТУ представниками російсько-окупаційних військ здійснюється повільно.

Прикордонники та правозахисники продовжують інформувати громадян про можливі ризики непропуску представниками НЗФ, адже головною для прикордонників є безпека цивільних осіб.

КПВВ «Новотроїцьке» відновив свою роботу з 22 червня. Натомість пропуск людей з тимчасово окупованої території здійснювався до 28 червня - окупаційні адміністрації тимчасово окупованих окремих районів Донецької області перекрили в'їзд та виїзд через контрольовані ними пропускні пункти, нехтуючи гуманітарними потребами людей. В окремі дні представники незаконних збройних формувань пропускають людей через КПП «Оленівка» на дорожньому коридорі «Донецьк-Маріуполь».

За матеріалами сайту Державної прикордонної служби України