портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Тривають засідання робочих груп з розробки Стратегії розвитку Донеччини до 2027 року

Опубліковано 25 квітня 2019 року, 14:28 , Департамент економіки облдержадміністрації

22-24 квітня проведені засідання робочих груп за стратегічними напрямами «Людський розвиток», «Розбудова безпечного суспільства», «Економічний розвиток і зайнятість населення».

 Предметом обговорення цього разу стали показники соціально-економічного розвитку області, а також проблемні питання, які існують у відповідних галузях.

Незважаючи на специфічність кожного з напрямів, учасники наголошували  на важливі проблеми, які впливають практично на всі сфери розвитку регіону.

Серед них – проведення бойових дій, незадовільний стан або втрата важливих об’єктів інфраструктури, порушення транспортно-логістичних мереж та зв’язків, складний екологічний стан,  погіршення ситуації на ринку праці і, як наслідок – відтік населення, в першу чергу, молоді та кваліфікованих кадрів.

Наступний крок - узагальнення напрацьованих матеріалів та включення їх до соціально-економічного аналізу майбутньої Стратегії з метою визначення обґрунтованих кроків щодо вирішення виявлених проблем.

Продовження роботи у групах відбудеться вже протягом наступного місяця.

 Нагадуємо, що власну точку зору щодо найбільш актуальних проблем Донеччини можна висловити через участь в онлайн опитуванні за посиланням