портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Бахмуті триває відновлення обласних спортивних об’єктів

Опубліковано 19 травня 2020 року, 17:48 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

19 травня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик із робочим візитом відвідали місто Бахмут, де триває відновлення Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки.

Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С. Бубки, яке відіграє дуже важливу роль у процесі підготовки спортсменів високого класу, з 2015 року функціонує на базі Бахмутського дитячого заміського закладу оздоровлення та відпочинку «Вогник» за адресою: вул. Черняховського, 26.

Задля забезпечення училища власними спортивними спорудами було розроблено проєкт будівництва учбового корпусу на 400 учнів та студентів по вулиці Благовіщенській. Його загальна вартість за експертним звітом складає 176 330, 862 тис. грн, і фінансуватимуться він за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету. На сьогоднішній день виконано 80% підготовчих робіт, тривають земляні роботи.

Реалізація проєкту учбового корпусу для ДВУОР ім. С. Бубки передбачає будівництво актового залу на 200 місць, буфету на 60 чоловік, адміністративних, медичних та підсобних приміщень, універсального ігрового залу та спеціалізованих спортивних залів (з важкої атлетики, боротьби, гімнастики, тиру для стрільби з пневмо-тактичної зброї), інженерного блоку, автостоянки, а також облаштування на стадіоні «Авангард», що поруч, бігових доріжок, тренажерного майданчика, майданчиків для стрибків у довжину та висоту, секторів для штовхання ядра, метання диска та молота, тренувального метального поля.