портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області реалізується навчальний проект для молоді «Крок до успіху»

Опубліковано 07 листопада 2019 року, 15:54 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

З початку жовтня  в Донецькій області  реалізується навчальний проект «Крок до успіху», який складається з серії тренінгів (сесій) по формуванню важливих соціальних і життєвих навичок, підвищення самооцінки, уміння працювати в команді тощо. У програмі беруть участь учнівська та студентська молодь Донецької області.

Навчальні сесії проходять у Слов’янську на базі Арт Простіру «Happy Hub» та у Краматорську на базі КПНЗ «ДОДМЦ». Проект реалізується Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

6 листопада у Слов'янську пройшов вже четвертий тренінг в рамках цього проекту, який був присвячена  темі «Важливі життєві навички: Розуміємо конфлікт».

Протягом навчальної сесії за допомогою тренеру молоді люди формували уявлення про причини конфлікту, визначали способи реагування учасників в конфліктах, розвили уміння застосовувати ненасильницькі способи вирішення конфліктів, зформували позитивний мікроклімат, толерантне відношення до думки іншої людини.

Попереду на молодь очікує ще багато важливої інформації.