портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області розпочато реалізацію обласного проєкту «7 вершин PRO»

Опубліковано 21 вересня 2020 року, 17:54 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Обласний лідерський проєкт «7 вершин PRO» розпочато у місті Святогірськ.  Учнівська молодь зібралась тут для прокачування особистісних навичок майбутнього.

Цей проект об’єднав молодь з різних прифронтових міст та селищ. 

У цьому році проект з більш ніж десятирічною історією потерпів значних змін. І завдяки співпраці з фондом ООН у галузі народонаселення було створено унікальну навчально-креативну програму, яка спрямована на формування у молоді надпрофесійних навичок 21 століття, пов’язаних із творчим і критичним мисленням , усвідомленням майбутнього, вмінням створювати індивідуальні й колективні стратегії дії, на розвиток співтворчості, кроскультурності, миротворчості.

Проєкт складається з трьох виїзних сесій протягом року. Учасники не тільки будуть приймати участь у тренінгах, а й будуть розробляти свої унікальні колективні проєкти у громадах. Адже однією з цілей проєкту є залучення молоді не тільки з великих міст, але й з віддалених куточків Донеччини.

Проєкт реалізується Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром за підтримки фонду ООН у галузі народонаселення та Управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання.