портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області відбулись тренувальні збори з підготовки учнів до IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

Опубліковано 12 лютого 2020 року, 15:21 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

З 07 по 12 лютого у санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто» у м. Святогірськ відбулися відбірково-тренувальні збори з підготовки учнів до IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із трудового навчання/технологій, інформатики, екології, російської мови та літератури, правознавства та історії. У зборах узяли участь понад 50 учнів.

Мета зборів – підготовка учнів закладів загальної середньої освіти Донецької області до IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з даних навчальних предметів. До роботи з талановитими учнями були запрошені заслужені вчителі України та викладачі провідних вищих навчальних закладів, які підготували не один десяток переможців всеукраїнських змагань та добре знають принципи підготовки переможців.

Учні не тільки виконували різні види завдань, але і вдосконалювали навички під час інтелектуальних ігор на кшталт брейн-рингу, вчилися створювати власні проєкти. Заняття були спрямовані й на здобуття практичних навичок, що стимулювали творчу діяльність та відкривали нові можливості для самореалізації.

Усі учасники відбірково-тренувальних зборів отримали безцінний досвід, бажання здобувати нові знання і впевнено крокувати до перемоги!

Наступні відбірково-тренувальні збори з інших предметів розпочнуться 13 лютого і триватимуть до 17 лютого 2020 року.