портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА відбулась зустріч з делегацією БФ «КАРІТАС МАРІУПОЛЬ»

Опубліковано 16 жовтня 2019 року, 11:28 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

16 жовтня в Донецькій ОДА відбулась зустріч заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна з делегацією БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАРАФІЯЛЬНОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ КАРІТАС МАРІУПОЛЬ (БФ «КАРІТАС МАРІУПОЛЬ»). Участь у заході також взяли керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Під час заходу презентували діяльність благодійної організації на території Донецької області, обговорили її співпрацю з органами державної влади та місцевого самоврядування у населених пунктах буферної зони Донецької області.

За словами заступника очільника області, робота, яку проводять люди з «КАРІТАС МАРІУПОЛЬ» є  великим вкладом в покращення життя мешканців населених пунктів, які знаходяться вздовж лінії розмежування.

«Гуманітарна допомога, яку організація «КАРІТАС МАРІУПОЛЬ» надає мешканцям нашої області є надзвичайно важливою та необхідною. Надання медичної допомоги, навчання людей, реалізація проектів психологічної допомоги, інформаційної підтримки, відновлення будинків, пошкоджених внаслідок обстрілів та надання безпечної питної води, – всі ці проекти закривають базові потреби людей, що потерпають від конфлікту, та підтримують мінімально необхідні умови для існування. Щиро дякуємо вам за багаторічну співпрацю», – зауважив Вадим Філашкін.

Загалом, з початку роботи БФ «КАРІТАС МАРІУПОЛЬ», тобто з серпня 2015 року, до сьогодні фондом надано благодійної допомоги жителям Донецької та Луганської області приблизно на 135 млн грн.