портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА відкрилась виставка "Україна-НАТО"

Опубліковано 29 квітня 2021 року, 19:14

Виставка світлин "Україна-НАТО" відкрилась у приміщенні Донецької облдержадміністрації у Краматорську сьогодні, 29 квітня. 

Експозицію презентовано Міністерством оборони України за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні.

Участь у відкритті виставки взяли  представник Міністерства оборони України, майор Ярослава Зоріна, директор департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької  облдержадміністрації Ігор Бойко, полковник відділу морально-психологічного забезпечення Командування ООС Олександр Рожко, а також представники Донецької ОДА та засобів масової інформації області.

Виставка присвячена як військовому, так і гуманітарному, і науковому співробітництву України з країнами НАТО.

Директор департаменту цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи Донецької ОДА Ігор Бойко наголосив, що задля зміцнення безпеки країни необхідно продовжувати співпрацю з Альянсом. "Всі ми розуміємо, що кожна країна, яка є членом НАТО, відчуває себе в безпеці. Адже будь-який агресор, який хоче напасти на країну, яка є членом НАТО, має розуміти, що він буде воювати не з однією країною, а з усім блоком НАТО. Бажання України вступити в НАТО, посилювати співпрацю та взаємодопомогу є конструктивним та принесе користь усім", - наголосив він.

Частина виставки буде також розміщена у навчальних закладах Донецької та Луганської областей. Вона має інформативний характер та покликана розповісти про мінну безпеку, безпеку життєдіяльності та навчити молодь відповідальній поведінці у зоні конфлікту, що особливо важливо для Сходу України.