портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Дружківці рятувальники влаштували для дітлахів пізнавальні змагання у парку розваг

Опубліковано 31 січня 2020 року, 10:00 , Державна служба з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області

Навчання правил безпеки дітей є важливим елементом їх виховання. Для малечі корисно, коли процес засвоєння правил проходить у незвичній ігровій формі: за таких умов діти краще сприймають інформацію і надовго її запам’ятовують.

Саме з цією метою, рятувальники 45-ої Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Донецькій області спільно з адміністрацією ТРЦ “АСТРОН” організували та провели для дітлахів пізнавальні змагання у парку розваг City Smile м. Дружківка. 

На початку зустрічі  рятувальники, розповіли дітям, що саме потрібно робити, коли сталася пожежа, і яких заходів слід вжити, щоб не допустити виникнення вогню. Зокрема, рятувальники розказали, що малечі заборонено гратися сірниками, а коли сталася пожежа слід негайно повідомити про неї за номером «101». Далі  хлопчики та дівчата закріплювали здобуті знання, взявши участь у пожежній естафеті. Поділившись на дві команди, ліквідовували умовну пожежу, заливали «вогонь» водою, рятували від пожежі у лісі звірят. Наприкінці заходу діти подякували рятувальникам за проведений захід та пообіцяли дотримуватися правил пожежної безпеки.