портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Лимані відбулись громадські обговорення Стратегії розвитку Донецької області на період до 2027 року

Опубліковано 10 грудня 2019 року, 18:40 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

10 грудня в приміщенні Лиманської міської ради відбулась зустріч з громадськістю та іншими зацікавленими сторонами з питань обговорення проєкту Стратегії розвитку Донецької області на період до 2027 року.

Керівники департаменту економіки Донецької облдержадміністрації презентували розроблений проєкт та розповіли про особливості його створення.

Обговорення відбулись під керівництвом в.о. директора департаменту економіки облдержадміністрації Галини Чурікової та за участі представників департаменту економіки облдержадміністрації Дар'ї Снопенко, Наталії Гришиної та управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталії Точилової. Захід відвідала представник ПРООН спеціаліст із соціально-економічного розвитку компоненту децентралізації та місцевого самоврядування Наталія Белюкіна. 

До Лиману на обговорення завітали представники Бахмутської, Званівської, Миколаївської, Олександрівської, Сіверської, Соледарської громад та Олександрівського, Бахмутського та Слов’янського районів. Зустрів гостей та сприяв організаційному й технічному супроводу громадських обговорень Лиманський міський голова Петро Цимідан.