портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА відзначили призерів конкурсу журналістських робіт на краще висвітлення реформи місцевого самоврядування, децентралізації влади та кращих практик територіальних громад

Опубліковано 10 грудня 2019 року, 17:54 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

10 грудня в Донецькій облдержадміністрації відзначили призерів конкурсу журналістських робіт на краще висвітлення тематики реформи місцевого самоврядування, децентралізації влади та кращих практик територіальних громад Донецької області. 

Почесну місію виконував перший заступник голови облдержадміністрації Ігор Мороз. Він урочисто привітав присутніх та подякував медійникам за висвітлення тематики децентралізації.

«Конкурс Донецькою обласною державною адміністрацією проводиться вже втретє, він присвячений позитивному досвіду впровадження реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади, кращим практикам громад та органів місцевого самоврядування Донецької області, спрямованих на підвищення ефективності місцевої влади, розбудову спроможності громад та збільшення добробуту населення. Дякую усім журналістам, що висвітлюють таку важливу для сьогодення тему, щоб ніхто з пересічних громадян не залишився байдужим до змін у нашій країні», – зазначив заступник очільника області.

Цього року у конкурсі взяли участь 25 робіт, в тому числі в номінації «Краща онлайн-публікація» - 7 робіт, «Краща публікація у друкованих ЗМІ» - 6, «Кращий відеоматеріал» - 12 робіт.

Зі списком переможців конкурсу журналістських робіт на краще висвітлення тематики реформи місцевого самоврядування, децентралізації влади та кращих практик територіальних громад Донецької області можна ознайомитися за посиланням https://dn.gov.ua/ua/npa/pro-pidsumki-provedennya-oblasnogo-konkursu-zhurnalistskih-robit-na-krashche-visvitlennya-tematiki-reformi-miscevogo-samovryaduvannitorialnih-gromad-doneckoyi-oblasti.


Інші новини за темою