портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Три департаменти Донецької ОДА провели онлайновий семінар для представників територіальних громад

Опубліковано 24 березня 2021 року, 16:38 , Департамент економіки облдержадміністрації

Представники понад сорока територіальних громад Донецької області взяли участь в онлайновому семінарі, який провели для них департамент  економіки Донецької облдержадміністрації спільно з департаментом інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин ОДА та департаментом фінансів ОДА сьогодні, 24 березня.

Розпочалась зустріч доповіддю представниці департаменту економіки облдержадміністрації щодо утворення та діяльності Центрів надання адміністративних послуг.

Під час розгляду питання співробітництва територіальних громад  наступний доповідач ознайомив слухачів з нормативно-правовою базою, формами та етапами організації співробітництва; навів цікаві приклади та висвітлив стан справ у Донецькій області щодо зазначеного питання.

Представники департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації розповіли присутнім про інструменти інвестиційної промоції, продемонструвавши окремі з них, та запросили громади активно долучитися до заповнення інвестиційного порталу області.

Також йшлося про новації в бюджетному процесі на місцевому рівні в умовах реформи адміністративно-територіального устрою. Розглянуті основні параметри бюджетної системи України, характеристики та взаємодію бюджетних процесів. Окрема увага присвячена складанню та розгляду прогнозу місцевого бюджету і прийняттю рішення щодо нього.

Інші новини за темою