портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Лиманській громаді провели перше засідання ради регіонального розвитку

Опубліковано 22 грудня 2018 року, 12:20 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

20 грудня у сесійній залі Лиманської міської ради відбулось перше засідання новоствореної Ради регіонального розвитку Лиманської громади.

Під головуванням секретаря міської ради Тетяни Каракуц присутні члени Ради ознайомились з організаційними питаннями функціювання органу, визначили подальший план роботи Ради та визначили день наступного засідання.

“29 листопада цього року відбулось засідання Ради регіонального розвитку при Донецькій обласній державній адміністрації, на якому була представлена й делегація Лиманської громади. Серед низки питань порядку денного було й обговорення стратегічних пріоритетів розвитку регіону. На виконання доручення облдержадміністрації у Лиманській ОТГ, враховуючи усі рекомендаційні матеріали, було створено Раду регіонального розвитку на чолі з міським головою. Таким чином, сьогодні, на нашому першому засіданні ми повинні схвалити графік наступного засідання, на якому розглянемо план заходів з реалізації стратегії Лиманської ОТГ, яка буде надана депутатському корпусу міської ради на черговій сесії у січні 2019 року” - коментує сьогоднішню роботу Ради регіонального розвитку Лиманської громади Тетяна Каракуц.