портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Мар’їнському районі людей з інвалідністю буде перевозити новенький автобус

Опубліковано 22 грудня 2020 року, 15:56

Новий спецавтотранспорт передала заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю  "Вогник надії" міста Мар'їнка сьогодні, 22 грудня.

У заході взяли участь голова   Мар'їнської райдержадміністрації  Євген Данилюк, радник голови Донецької облдержадміністрації Тамара Лук’янчук, представники установ системи  соціального захисту населення Мар'їнського району, відвідувачі Центру.

Йдеться про  спеціальний автобус, який буде задіяний для перевезення маломобільних осіб, які проходять реабілітацію у ЦКР «Вогник надії».  Спецавтотранспорт придбано завдяки співфінансуванню з обласного та районного бюджетів.  Відтепер маломобільні відвідувачі мають можливість безперешкодно дістатися до Центру для отримання необхідних реабілітаційних послуг. 

Юлія Костюніна також відвідала  Центр  комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю  «Вогник надії» та вручила дітям солодкі подарунки. 

«Як кажуть, цілий світ не вартий сльози однієї дитини. Тому бачити оце щастя в їх очах - це найголовніше», - сказала вона.

У Мар’їнці заступник голови Донецької ОДА завітала з подарунками до школи №1. Вона проінспектувала ремонт закладу і вручила діткам портфелі. У першій школі також є центр реабілітації для дітей з інвалідністю та дітей з психічними порушеннями.

Отримали подарунки - портфелі  та шкільні принади - й діти зі  школи у прифронтовому с. Галицинівка.  Діти подарували гостям зроблені власноруч листівки.