портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко нагородив 18 провідних спортсменів та тренерів Донеччини

Опубліковано 22 грудня 2020 року, 16:28

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко провів зустріч з провідними спортсменами та тренерами Донеччини  з різних видів спорту і нагородив найкращих у цьому році.

Ключі від двох квартир отримали спортсмени з Бахмута та Дружківки  - майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, кандидат на участь у Олімпійських іграх в Токіо Сергій Смелик  і  майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу, рекордсмен світу Костянтин  Мусієнко.

Відділенню велосипедного спорту школи вищої спортивної майстерності та комунальному позашкільному навчальному закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з велосипедного спорту» Павло Кириленко вручив спеціалізовані легкові автомобілі Ford Transit.  Нові автомобілі призначені для перевезення спортсменів з метою участі в чемпіонатах світу, України та супроводу спортсменів під час проведення виїзних учбово-тренувальних занять, змагань з велосипедного спорту.

Також за високі досягнення спортсмени Донеччини були нагороджені почесними грамотами Міністерства молоді та спорту, подяками Донецької облдержадміністрації, посвідченнями та значками «Майстра спорту України», сертифікатами на виплату одноразової винагороди.

«Спорт – це та частина, яка формує здорове суспільство та розвиток його наступних поколінь. З впевненістю можу сказати, що саме ваші досягнення дали можливість нам не тільки стабілізувати і зберегти той величезний спортивний потенціал, а й розвивати його, досягати спортивних успіхів», - наголосив Павло Кириленко.   

Як зазначив очільник області, виплати грошових винагород не тільки спортсменам, а й тренерам, квартири та автомобілі  - це лише незначна частина великої поваги до спортсменів Донеччини.

«Ви можете самі бачити ту увагу, яка приділяється розвитку спорту, відновленню та побудові спортивної інфраструктури в рамках програми президента України «Велике будівництво» у 2020 році. На наступний рік побудову спортивних об’єктів, закупівлю інвентарю, автотранспорту буде продовжено», - підкреслив голова Донецької облдержадміністрації.

Інші новини за темою