портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Мирнограді відкрили нову молодіжну платформу

Опубліковано 30 жовтня 2019 року, 10:21 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

У Мирнограді активно займаються створенням простору для змістовного дозвілля та розвитку підростаючого покоління. 25 жовтня на базі ЗОШ №6 відбулось відкриття нової молодіжної платформи у рамках обласного проекту «Гідна країна для гідних людей».

У новому центрі є декілька локацій: відкритий простір для молоді, де будуть проходити майстер-класи, зустрічі з цікавими людьми та перегляди фільмів, центр раннього розвитку для малюків «Open space: kids» та сучасний спортивний зал для занять боксом.

На створення молодіжного простору витрачено 526 900 грн з обласного бюджету та 711 000 грн з міського бюджету. Загальна сума на ремонтні роботи з усіх джерел фінансування 1,237 млн грн.

Як зазначив міський голова Олександр Брикалов, в місті нарешті стартувало відкриття вільної зони для молоді.

«Це круто! Це по-молодіжному, це говорить про те, що Мирноград йде в ногу з часом. У нашій молоді з'явився ще один власний вільний простір - центр "Open Space". Тут молоді люди різного віку можуть збиратися для проведення інтелектуальних, спортивних ігор, тренінгів, семінарів, занять IT-спрямованості та іншого цікавого і корисного спілкування. Створити молодіжний центр нового покоління вдалося завдяки проекту «Гідна країна для гідних людей». Звичайно, ми і надалі будемо підтримувати такі потрібні ініціативи. Адже молодим дуже важливо мати свою зону, свій простір. Я впевнений, що цей центр з часом стане дуже популярним серед мирноградської молоді!», – зауважив він.