портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську пройде ЕКОтолока «Чистий берег Дінця»

Опубліковано 17 вересня 2020 року, 12:49 , Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації

Екологічна акція ЕКОтолока «Чистий берег Дінця» відбудеться у м. Святогірськ 19 вересня у рамках Міжнародного дня чистих берегів.

Міжнародний день чистих берегів був започаткований у 1986 році. Мета - привернути увагу громадян до проблем засмічення відходами водних об’єктів, правильного поводження із відходами,  дбайливого ставлення до довкілля та підвищення екологічної свідомості населення. Щороку у треті вихідні вересня світова екологічна спільнота організовує масштабні прибирання.

З цієї нагоди 19 вересня 2020 року о 10-00 годині у м. Святогірськ відбудеться екологічна акція ЕКОтолока «Чистий берег Дінця», у якій прийме участь заступник міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Олександр Краснолуцький, директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Сергій Натрус, начальник Сіверсько-Донецького управління водних ресурсів Сергій Трофанчук.

В умовах адаптивного карантину захід бути здійснюватися з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів». Усі учасники мають бути в масках, рукавичках та зберігати соціальну дистанцію».