портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Перший заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій зустрівся з представниками бізнесу Донеччини

Опубліковано 17 вересня 2020 року, 13:09

Перший заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ростислав Замлинський разом з першим заступником голови Донецької облдержадміністрації Ігорем Морозом провів зустріч з представниками бізнесу Донеччини.

У ході зустрічі йшлося про економічний розвиток Донеччини, проблемні питання у веденні бізнесу та інвестуванні.

«Маємо можливість обговорити  концептуальні підходи до економічної стратегії розвитку Донецької та Луганської областей. Цей документ також акцентує увагу на питаннях бізнесу. Ми хочемо, щоб  представники бізнесу долучилися до дискусії», -  сказав  Ігор Мороз.

Ростислав Замлинський зазначив, що  мета зустрічі -  порадитися, почути місцевих бізнесменів, щоб разом трансформувати економічний потенціал Донецької області. «У нас є певні підходи, якими ми з вами поділимося. Ми просимо вас до цих підходів віднестися максимально критично, тому що в кінцевому результаті вони мають реалізовуватися тут», - звернувся перший заступник міністра до представників бізнесу. 

Він констатував, що розвиток галузей залежить від залучення інвестицій.  «Зовнішні інвестиції - фінансування інфраструктурних проектів. Задача влади це забезпечити. Місцеві громади мають дбати про власний розвиток»,  - сказав Ростислав Замлинський. 

 Під час спілкування підприємці запропонували спростити податкову звітність та запровадити її через застосунок «ДІЯ».