портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Участь у візиті з метою ознайомлення з роботою мобільних кейсів

Опубліковано 19 листопада 2018 року, 17:05 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

На даний час в Україні активно впроваджується можливість виконання всіх необхідних операцій для здійснення повноцінного прийому документів з метою отримання різних видів соціальних допомог за місцем перебування громадян у форматі віддаленого робочого місця або виїзного обслуговування за допомогою мобільних кейсів.

 З метою ознайомлення з роботою Mobile Box (Мобільних кейсів) фахівці системи соціального захисту населення Донецької області взяли учать у візиті до м. Бердянськ, організованому в рамках проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), який виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), для представників Донецької та Луганської областей.

Делегація відвідала Бердянські Центр надання соціальних послуг та Центр надання адміністративних послуг, які у квітні 2018 року отримали мобільні кейси для забезпечення виїзних прийомів громадян, та залучилась до  виїзного прийому по наданню соціальних послуг з використанням обладнання Mobile Box.

В області планується забезпечити мобільними кейсами управління соціального захисту населення міст та районів, а також відповідні підрозділи об’єднаних територіальних громад для підвищення рівня обслуговування населення за місцем проживання.