портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Увага!!! Оголошено початок конкурсу відбору проектів за програмою «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VI»

Опубліковано 18 січня 2019 року, 11:40 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Український фонд соціальних інвестицій оголошує конкурс субпроектів зі створення житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Конкурс проводиться в рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури, УФСІ VI», який фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччини через Німецький банк розвитку KfW.

Основною метою Проекту є підтримка інфраструктурних заходів в українських громадах з високою часткою ВПО шляхом створення для них житла та ремонту об’єктів соціальної сфери, таких як школи та дитячі садки.

У рамках конкурсу будуть відібрані об’єкти, на яких можна створити умови для проживання ВПО (житлові будинки, гуртожитки та інші об’єкти для проживання). Громада, у якій буде відібрано житловий об’єкт для проживання ВПО, матиме право обрати ще один об’єкт соціальної інфраструктури (дитячий садок або школу) для відновлення/ремонту за рахунок коштів гранту Уряду Німеччини з метою створення додаткових місць та покращення умов надання послуг.

Умови участі в конкурсі:

1.Наявність внутрішньопереміщених осіб.

2.Вартість  переобладнання (реконструкції) не повинна перевищувати 450 тисяч Євро. на будівництво та 500 тис.Євро. на весь проект.

3.Об’єкти будівництва чи реконструкції повинні бути в комунальній власності, а громада (відповідний орган місцевого самоврядування) мати бажання і можливості вирішувати поточні питання пов’язані з впровадженням субпроектів, а також забезпечення функціонування об’єктів протягом достатньо довгого часу.

4. Перевага надаватиметься об’єктам, які:

  • потребують для відновлення менших питомих інвестицій на м2 площі будівлі;
  • можуть розмістити більшу кількість ВПО;
  • дозволяють включити ефективні заходи з енергозбереження в загальний обсяг будівельних робіт (у тому числі теплоізоляцію).

5.  Буде позитивним,  якщо громади теж не залишаться осторонь і зможуть зі свого боку профінансувати окремі види робіт (різноманітних «підключень» до зовнішніх мереж, виконання технічних умов енергопостачальних організацій, благоустрою, тощо).

Кінцевий термін подання документів: 11 березня 2019 року

 Більш детальну інформацію щодо умов проекту можливо отримати на офіційному веб-сайті Українського фонду соціальних інвестицій http://www.new.usif.org.ua/news/145 та у консультантів УФСІ.