портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін провів особистий прийом громадян

Опубліковано 09 серпня 2019 року, 14:04 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Про дії, які проводяться для створення безпечних умов проживання в Україні, діяльність МСЕК, проведення конкурсу «Свобода слова» пам’яті Ігоря Александрова, забезпечення житлом багатодітної родини та реалізацію продукції, яка була вирощена на приватній земельній ділянці говорили на особистому прийомі громадян з заступником голови Донецької облдержадміністрації Вадимом Філашкіним, який відбувся 9 серпня.

Заступник очільника області зазначив, що вся діяльність, яку виконують працівники структурних та територіальних підрозділів облдержадміністрації, здійснюється тільки в рамках закону та права.

«Ми завжди стоїмо на захисті громадян та усіма силами намагаємось допомогти їм у вирішенні питань будь-якої складності, але наша діяльність обмежена законом та правом. Ми робимо все, що є в рамках наших повноважень та в наших силах», – зауважив Вадим Філашкін.

Основна суть питань зводилась до прохання допомоги, наданні інформації чи діяльності органів державної влади.

Отримати докладну інформацію щодо запису на прийом, а також подати запит на інформацію ви можете за телефоном громадської приймальні +380 (6264) 6-02-80.