портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін провів особистий прийом громадян

Опубліковано 06 вересня 2019 року, 12:17 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

6 вересня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін провів особистий прийом громадян. Люди зверталися з питаннями щодо національної безпеки України, надання допомоги молоді м. Слов’янськ у придбанні приміщення та обладнання для проекту «Тримай ритм серця своєї країни», придбання маніпулятора для транспортування неналежно припаркованих автомобілів  у містах Краматорськ та Слов’янськ, а також з інших важливих соціальних питань. 

Висувалися проблеми щодо транспортного сполучення м. Краматорськ та с. Дмитрівка, недостатню напругу електропостачання у цьому селі, відсутність сміттєвозу та накопичення сміття, аварійний стан трьох дамб і незаконну вирубку лісу. Звернули увагу на неналежне надання послуг з централізованого опалення до будинку заявника з міста Бахмут, про відмову у наданні субсидії, підтоплення житлових будинків по вул. Ізюмська у м. Слов’янськ, технічну документацію щодо земельної ділянки, яка оформлена неналежним чином, а також незаконне влаштування ставка у с. Михайлівка Олександрівського району.

Основна суть питань зводилась до прохання допомоги, наданні інформації чи діяльності органів державної влади.

Отримати докладну інформацію щодо запису на прийом, а також подати запит на інформацію ви можете за телефоном громадської приймальні +380 (6264) 6-02-80.