портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: Слов’янськ отримає сучасний спортивний комплекс

Опубліковано 07 жовтня 2020 року, 12:57

Слов’янськ отримає цілий спортивний комплекс завдяки реконструкції стадіону імені Ю.П.Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр» міста Слов’янськ, яка проводиться у рамках національної  програми «Велике будівництво».

 Наразі роботи з реконструкції стадіону наближаються до завершення. 

«Після ремонту тут буде цілий спортивний комплекс: футбольне поле, тенісний корт, поле для мініфутболу, універсальний майданчик для гри у баскетбол та волейбол, бігові доріжки, майданчик з тренажерами. Цей комплекс готовий буде приймати чемпіонати області та всеукраїнські змагання», - написав голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко у Facebook.

На капітальний ремонт знадобилося понад 38 млн гривень.

Дотримання генеральним підрядником ТОВ Моноліт Центр графіку робіт знаходиться під контролем очільника області. 

Нагадаємо, у контексті національного проєкту «Велике будівництво», спрямованого на масштабну розбудову якісної інфраструктури, включено 5 стадіонів на території Донеччини: у Волновасі, Краматорську, Селидовому та Слов’янську. 14 травня в рамках програми Президента України було відкрито перший у країні спортивний об’єкт – крите футбольне поле зі штучним покриттям у краматорському парку культури та відпочинку «Сад Бернацького».