портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась онлайнова зустріч національного та регіонального сабкластерів з питань ґендерно зумовленого насильства

Опубліковано 26 лютого 2021 року, 11:22 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації  25 лютого взяли участь в онлайновій зустрічі національного та регіонального сабкластерів з питань ґендерно зумовленого насильства.

Вони наголосили на необхідності розвитку мережі спеціалізованих служб соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства,  та наданні допомоги територіальним громадам з питань координації дій у сфері запобігання домашньому насильству.

У межах сабкластеру відбулася презентація дослідження щодо ґендерно зумовленого насильства проведеного ACTED та  IMPACT Initiatives.

У ході онлайнової зустрічі були обговорені питання щодо діяльності у сфері підзвітності постраждалому населенню (accountability to affected population)/захисту від сексуальної експлуатації та наруги (protection from sexual exploitation and abuse) від гуманітарного радника (OCHA) та надання інформації до Спільного плану дій сабкластеру ҐЗН на 2021 рік.