портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась селекторна нарада з керівниками структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді виконавчих органів міських, селищних та сільських рад

Опубліковано 10 лютого 2021 року, 15:10 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації провело селекторну нараду з керівниками структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді виконавчих органів міських, селищних та сільських рад територіальних громад області сьогодні, 10 лютого. 

На нараді були розглянуті нагальні питання у сфері реалізації політики національно-патріотичного виховання, державної молодіжної, сімейної, гендерної політики, протидії та запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми в умовах децентралізації.

Спеціалістами управління була надана попередня інформація щодо проведення обласних заходів та реалізації проєктів у 2021 році. Було наголошено на необхідності забезпечення участі молоді у вказаних заходах. Територіальним громадам рекомендовано на місцевому рівні організувати навчання «Молодіжний працівник» для спеціалістів, що працюють з молоддю.

На нараді були присутні представники Відокремленого підрозділу Фонду «Terre des hommes в Україні», які ознайомили присутніх із запланованим проведенням заходу «День Майбутнього Професіонала» у межах освітнього проєкту «МОЛОДІ ГРОМАДЯНИ – Залучення громад на Сході України», який імплементується  для молоді в системі професійної загальної та середньої освіти в Луганській та Донецькій областях та організацій громадянського суспільства в межах Проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).