портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Виїзне засідання комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій відбудеться у Донецькій області у жовтні

Опубліковано 25 вересня 2019 року, 10:54 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Про це говорив Павло Кириленко під час зустрічі в Донецькій ОДА з головою Моніторингової Місії ООН з прав людини в Україні пані Матільдою Богнер та співробітником місії у Краматорському офісі Євгеном Шацьким.

Пані Богнер запевнила, що ММ ООН з прав людини посилить лобіювання вирішення проблем, які виникли у жителів внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України. Зокрема, перед законодавцями буде порушене питання виплати компенсацій цивільним (дорослим і дітям), які постраждали внаслідок збройного конфлікту.

У свою чергу очільник області розповів представникам Місії про роботу з відновлення пошкодженого під час бойових дій житла, яку проводить облдержадміністрація.

«Дякую міжнародним організаціям за підтримку України у нашому прагненні відновити мир і територіальну цілісність нашої держави», - наголосив Павло Кириленко.

Також сторони домовилися про посилення спільної роботи у напрямку дотримання прав людини на території Донецької області.