портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Опубліковано 31 травня 2019 року, 09:46

28 травня відбулося чергове засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Вілінського Є.С.

На засіданні комісії заслухано звіти про результати роботи за 2018 рік та І квартал 2019 року міських та районних тимчасових комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат міст Дружківка, Добропілля, Покровськ, Олександрівського та Добропільського районів. Особливо приділили увагу стану оформлення сільськогосподарських земельних ресурсів та легалізації найманих працівників.

За результатами засідання головам вищезазначених комісій та органам місцевого самоврядування надано відповідні доручення.

Костянтинівській міській раді доручено розробити та надати пропозиції щодо шляхів вирішення питання погашення заборгованості із заробітної плати Костянтинівським державним хімічним заводом.

За результатами засідання прийнято рішення щодо проведення окремої наради за участю керівництва ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська».