портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА передав Донецькому зональному відділу ВСП автомобіль з устаткуванням спецпризначення

Опубліковано 18 листопада 2020 року, 17:11

Автомобіль марки Peugeot 2008 PureTech Active з устаткуванням спеціального призначення      урочисто вручив Донецькому зональному відділу Військової служби правопорядку заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін сьогодні, 18 листопада.

Автомобіль був придбаний за кошти обласного бюджету. 

Донецький зональний відділ одним із перших підрозділів Військової служби правопорядку у Збройних Силах України був задіяний до виконання заходів Антитерористичної операції. Він був змушений здійснити передислокацію у серпні 2014 року з міста Донецьк в місто Краматорськ у зв’язку зі збройною  агресією Російської Федерації та початком проведення Антитерористичної операції.

З квітня 2018 року по теперішній час зональний відділ залучений до сил та засобів операції Об’єднаних сил та виконує завдання по захисту територіальної цілісності держави, забезпечує національну безпеку і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій області.

За особисту мужність, високий професіоналізм та майстерність, проявлені під час виконання поставлених завдань більшість особового складу відділу нагороджено відомчими заохочувальними відзнаками Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України  та Президента України.