портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА проінспектував хід ремонтів трьох шкіл у рамках проєкту «Велике будівництво»

Опубліковано 27 серпня 2020 року, 15:45

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Денис Клюшников проінспектував хід капітальних ремонтів трьох шкіл у Красногорівці, Селидовому та смт. Желанне, що  тривають у рамках національного проєкту «Велике будівництво». 

Денис Клюшников відвідав школу І-ІІІ ступенів у смт. Желанне,  Селидівську школу № 6 та Красногорівську  школу № 2. Огляд дозволив виявити ряд недоліків, на які було  вказано підрядникам. «Недоліки мають бути усунені  в короткі терміни. Першого вересня діти підуть до оновлених шкіл»,  - зазначив заступник голови Донецької ОДА. 

У Мар’їнці він поспілкувався з мешканцями району  щодо проблемних питань  газопостачання, водопостачання,  очищення стічних вод та відновлення житлового фонду, пошкодженого внаслідок бойових дій.

Найгострішою проблемою залишається забезпечення Мар’їнки і Красногорівки газом. У результаті ведення активних бойових дій у 2014 році, було пошкоджено магістральний газопровід та газорозподільну станцію.     

«Проведено тендерну процедуру, визначено переможця, і у вересні мають розпочатися роботи з реконструкції  системи газопостачання.  Згідно договору роботи мають тривати 125 днів, але термін завершення реконструкції залежить від того, чи буде забезпечено режим тиші з боку непідконтрольної території», - сказав Денис Клюшников.

«Велике будівництво» — національний проєкт, ініційований президентом України Володимиром Зеленським.  Він спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та такими соціально важливими об’єктами, як школи, дитячі садки та спортивні об’єкти.