портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА Юлія Костюніна, ознайомилася з роботою центру розвитку стартапів «1991 Mariupol»

Опубліковано 18 вересня 2020 року, 14:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, та радник голови облдержадміністрації Тамара Лук’янчук ознайомилися з роботою центру розвитку стартапів на Сході України «1991 Mariupol» у місті  Маріуполь 17 вересня.

«1991 Mariupol» - проєкт громадської технологічної організації SocialBoost, що з 2012 року розвиває ІТ-ініціативи із вагомим соціальним впливом. 

Заступник Маріупольского міського голови  Олександр  Кочурін  повідомив що, міська влада підтримала ініціативу команди та запропонувала приміщення бібліотеки ім. Короленка для реалізації активностей проєкту. Метою цього центру являються: розвиток спільноти інноваторів, як потужного джерела реновації регіону, зменшення відтоку ІТ-спеціалістів з міста, створення можливостей для розвитку молоді, підвищення інвестиційної привабливості Донецької області.

Також, в межах візиту відбулася зустріч керівництва облдержадміністрації з новоутвореною молодіжною радою м. Маріуполь, члени якої презентували вже реалізовані проєкти та поділилися планами на майбутнє.