портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Звернення Олександра Куця з нагоди звільнення Маріуполя від російських терористичних військ

Опубліковано 13 червня 2019 року, 09:45

Шановні мешканці, захисники та гості Маріуполя!

 

5 років тому, 13 червня 2014 року, силами добровольчих батальйонів, підрозділів Національної гвардії України, Міністерства внутрішніх справ України місто Маріуполь було визволено від російських терористичних військ.

Саме завдяки злагодженій роботі всіх силових структур, ретельній підготовці під час проведення спецоперації вдалося уникнути втрат серед  мирного населення. На той час маріупольці на собі відчули наслідки перебування під російською окупацією. Наші воїни мали значну підтримку серед мешканців міста, які зробили великий внесок у його звільнення та відбудову.

Сьогодні Маріуполь – це сучасне, яскраве, комфортне місто, в якому вирує життя. Це індустріальний, портовий, культурний, спортивний центр південної Донеччини.

Місто було й назавжди залишатиметься українським. Як і 5 років тому, ми так само прагнемо миру, спокою, стабільності, адже це є безумовною запорукою розвитку. Лише спільними зусиллями громадян, армії, всіх силових структур, державних та міжнародних інституцій ми зможемо звільнити наш край від російської окупації та відновити його.

Сьогодні ми  кажемо «Дякую» кожному воїну, який береже мир й щодня протистоїть російській армії, кожній матері, батьку, дружині, чоловікові,  які втратили своїх рідних у цій неоголошеній війні.

Ми маємо пам’ятати ціну, яку кожного дня платить Україна за право кожного з нас бути вільними й незалежними…...

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

Голова Донецької облдержадміністрації, 

керівник обласної військово - цивільної адміністрації

 Олександр Куць