портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Близько ста осіб вже здали тест на антиген коронавірусу SARS-CoV-2 на КПВВ «Новотроїцьке»

Опубліковано 28 січня 2021 року, 11:30

Близько ста осіб здали тест  на антиген коронавірусу SARS-CoV-2 на КПВВ «Новотроїцьке» у Донецькій області  з початку запровадження там послуги з експрес-тестування.   Про це  заступник начальника управління – начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Педенко  повідомив під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області 27 січня.

«В понеділок, якщо я не помиляюся, тест здали 47 осіб.  А загалом -  близько ста осіб отримали негативний швидкий тест на антиген»,  -  сказав Олександр Педенко.

З 15 січня на КПВВ «Новотроїцьке» запроваджено послугу з експрес-тестування на антиген коронавірусу SARS-CoV-2. Результат, проведений на антиген, відомий вже за 15-30 хвилин. Його вносять до застосунку «Дій вдома».   Якщо результат буде негативний, то знімається  контроль у мобільному додатку, і людина може припинити самоізоляцію.  

Інші новини за темою