портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Центри надання адміністративних послуг на Донеччині у 2020 році розширили переліки своїх послуг

Опубліковано 07 січня 2021 року, 13:20

Усі Центри надання адміністративних послуг, які функціонують у Донецькій області,  розширили переліки адміністративних послуг у 2020 році.  

У період з липня 2019 року по грудень 2020 року на Донеччині  розпочали надання адміністративних послуг шість ЦНАП (Андріївська, Званівська, Олександрівська, Сіверська, Соледарська, Часовоярська ТГ);  три віддалені робочі місця адміністраторів ЦНАП (у м. Маріуполь – Соціальний офіс «Мультицентр», у селі Золотий Колодязь Шахівської сільської ТГ, у селі Переїзне Званівської сільської ТГ).

У 7 ЦНАП області (Бахмутської, Дружківської, Костянтинівської, Часовоярської ТГ, Мангушської, Нікольської РДА, Мар’їнської районної ВЦА) запроваджено послуги з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у формі картки з безконтактним електронним носієм.

Ще у 5 ЦНАП (Добропільської, Костянтинівської, Лиманської, Маріупольської, Слов’янської ТГ)  запроваджено послуги з державної реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів та видачі (обміну) посвідчення водія.

У зазначений період сімнадцять громад отримали мобільні офіси для забезпечення доступності до якісних адміністративних послуг шляхом виїзного обслуговування та надання послуг мешканцям віддалених територій.

У грудні ще один ЦНАП запрацював у складі модульного сервісного центру на КПВВ «Новотроїцьке» у Донецькій області.



Інші новини за темою