портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Члени молодіжних рад Донецької області зібрались на тревел-ідеатоні «Моя туристична громада –Мирополіс»

Опубліковано 28 червня 2021 року, 10:43 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Члени молодіжних рад Донецької області зібрались на тревел-ідеатоні «Моя туристична громада –Мирополіс», де вони протягом 5 днів розробляли Молодіжний туристичний маршрут по Донецькій та Луганській областях «Молодіжна мандрівка «Схід».

Під час ідеатону представники Краматорської, Костянтинівської, Часівоярської, Соледарської та Святогірської молодіжних рад навчались розробці туристичних брендів своїх громад та працювали над питанням, як популяризувати свою громаду серед молоді інших міст. Учасники ділилися інформацією про цікаві туристичні місця своїх громад та розробили на їх основі захоплюючий Молодіжний туристичний маршрут та бренд громади.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна 26 червня взяла участь у презентації маршруту командами громад та звернула увагу на важливість розвитку молоді як у великих містах, так і в маленьких громадах Донецької області.

Під час презентації представниками управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації було надано рекомендації командам щодо подальшого вдосконалення маршрутів та особливостей реалізації проєкту.

Голова обласної молодіжної ради Ольга Дзержинська розповіла, що дуже скоро за маршрутами, розробленими у межах проєкту «Мирополіс – Молодіжна мандрівка «СХІД», Донецьку та Луганську область відвідають представники молодіжних рад різних регіонів України.

Ця подія відбувалася у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Інші новини за темою