портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Установчі збори з формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації

Опубліковано 05 листопада 2021 року, 17:00

13 листопада 2021 року о 12.00 відбудуться установчі збори з формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації.

Формування громадської ради на установчих зборах здійснюється шляхом рейтингового голосування за внесених інститутами громадянського суспільства (ІГС) кандидатів до складу громадської ради, які особисто присутні на установчих зборах.

Учасниками установчих зборів є кандидати до складу громадської ради, які допускаються до зборів після пред’явлення ними документа, що посвідчує особу.

Рейтингове голосування здійснюється шляхом письмового заповнення учасником установчих зборів бюлетенів для голосування, які будуть надіслані їм на їх електронну пошту заздалегідь.

Участь у голосуванні за довіреністю не допускається.

Реєстрація учасників установчих зборів: 11.00 -11.55.

Місце проведення: м. Краматорськ, в онлайновому режимі за посиланням https://dn.webex.com/dn-ru/j.php?MTID=me52dae54e4717e5d44b5879664d736d5

Список кандидатів, які можуть брати участь в установчих зборах з формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації, додається.

Біографічні довідки, фото та мотиваційні листи кандидатів до складу громадської ради при облдержадміністрації, відомості за останні шість місяців до дати оприлюднення повідомлення про формування складу громадської ради щодо результатів діяльності ІГС, представники яких є кандидатами до складу громадської ради, а також посилання на офіційні вебсайти ІГС, сторінки у соціальних мережах (у разі наявності), додаються.

Список представників ІГС, яким відмовлено в участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації, додається.