портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги представників галузі охорони здоров’я!

Опубліковано 30 вересня 2019 року, 09:25 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Облдержадміністрація повідомляє, що в рамках програми «Готові до співпраці з Німеччиною» («Fit for Partnership with Germany») продовжується набір кандидатів на участь у бізнес-сесіях у Німеччині.  Звертаємо увагу, що у 2020 році Програмою передбачено розширення  переліку форматів з підготовки управлінських кадрів, а саме заплановано проведення коопераційної сесії за тематикою «менеджмент у сфері охорони здоров’я».

З метою сприяння участі професійних, досвідчених осіб, які не дуже добре володіють англійською, організаторами було докладено додаткових зусиль для проведення бізнес-сесії за даним напрямом в Німеччині у 2020 році на російський мові.

Учасники на практиці знайомляться:

•          з різними аспектами управління лікувальними закладами;

•          з використанням передових технологій та медичного обладнання в роботі німецьких лікувальних закладів;

•          з взаємодією лікувальних закладів зі страховими компаніями

Під час коопераційної сесії передбачені відвідання німецьких підприємств, що пропонують медичну техніку.

Цільовою групою є:

1. Керівники та управлінці середньої ланки державних та приватних лікувальних закладів, що відповідають за ефективне функціонування лікувальних закладів, взаємодію лікувального закладу з іншими лікувальними закладами та зі страховими компаніями, технічне та технологічне забезпечення та оснащення лікувальних закладів.

2. Директори (керівники) реабілітаційних закладів.

3. Керівники підприємств, що займаються збутом медичного обладнання, матеріалів, технологій, в т.ч. на закордонні ринки.

4. Керівники підприємств, що надають послуги програмного забезпечення лікувальним закладам та займаються його збутом, в т.ч. на закордонні ринки.

За виключенням підприємств, клінік та лікарняних кабінетів в області стоматології, фармацевтичної промисловості та медичного туризму (ці учасники можуть взяти участь у коопераційній сесії «Економічна кооперація»).

Учасники Програми отримують можливість:

•          ознайомитися з Німеччиною як економічним партнером на її території;

•          ознайомитися з німецькими лікувальними закладами зсередини: структура закладу, оптимальний склад медичного персоналу, ефективна організація простору, організація роботи з пацієнтами, взаємодія з іншими медичними та страховими установами;

•          безпосередньо ознайомитися з обладнанням, матеріалами та технологіями у німецьких лікувальних закладах, придбати необхідне або «взяти собі на замітку»;

•          встановити контакти з німецькими лікувальними закладами та знайти надійних партнерів для подальшого професійного спілкування, можливої професійної взаємодії;

•          набути інформацію про можливості просунення власних послуг у Німеччині;

•          набути міжкультурні управлінські компетенції, що допомагають налагодити співпрацю з німецькими компаніями/лікувальними закладами;

•          набути практичного досвіду ведення переговорів з потенційними німецькими партнерами;

•          стати частиною міжнародної бізнес‐спільноти з ексклюзивним виходом на випускників з 22 країн ‐ партнерів Програми різних сфер діяльності.

Фінансування Програми здійснюється за рахунок німецької сторони і включає в себе: оплату житла, харчування (напівпансіон), страхування, поїздки по Німеччині в обмеженій кількості в рамках програми (індивідуальні зустрічі, семінари, виставки тощо).

Кінцевий термін подачі заяв на участь: до 1 листопада. Інтерв’ю з відібраними кандидатами відбудуться у період з 4 по 8 листопада. Детальна інформація про захід і форми для реєстрації містяться у додатках.

За більш детальною інформацією та з метою реєстрації просимо звертатись за тел. 050 52 51 233 та на електронну адресу: [email protected] із тематичною позначкою «Програма GIZ».