портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дитяче свято "Про добро і зло" у селидівському молодіжному центрі "Молодь +"

Опубліковано 14 серпня 2018 року, 17:25

14 серпня бібліотекарі міста запросили усіх бажаючих до молодіжного центру  "Молодь+"  на дитяче свято "Про добро і зло, яке провели працівники дитячої бібліотеки Людмила Божинова і талановиті, обдаровані учасники гуртку "Юний помічник бібліотекаря" -  Ігор Сапунов, Настя Совкова, Артем Сухуров, Ганна Гащенко, Влад Штрифанов.

У програмі на маленьких глядачів, а також  їх мам, татусів, бабусь та дідусів  чекали театралізована казка "Про Червону шапочку, казкову фею та хитру Бабу Ягу", веселі вікторини, лялькова вистава "Про  легковажного Петрика, розумну Наталочку і злу відьму Цигарку". Особливо приємно, що на свято  завітали малюки дитячого садочку "Струмочок" з вихователями.

Спектакль дуже сподобався малечі, було багато сміху та галасу. Артисти отримали в нагороду бурхливі оплески та маленькі сувеніри, а кожен з  глядачів  – яскраву повітряну кульку.

Захід проходив у рамках ІІІ етапу міського проекту "Селидове-джерело натхнення" за підтримки Міжнародної організації з міграції  (МОМ) та фінансуванням уряду Японії.

Селидівська міська рада

Інші новини за темою