портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 03 липня 2024 року, 21:25

🔹Станом на ранок 3 липня окупанти вбили цивільного мешканця Донеччини. Поранили щонайменше 8 людей. Пошкодили понад три десятки житлових споруд. За добу росіяни 26 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 351 людину, у тому числі 34 дитини.

🔸На Донеччині говорили про  збереження культурної спадщини регіону. Працівники бібліотек, шкіл мистецтв, краєзнавчих музеїв та громадських організацій зустрілися з т.в.о. Міністра культури та інформполітики Ростиславом Карандєєвим і обговорили профільні питання. 

🔹Світильники із соледарської солі у Дніпрі. Це сімейний бізнес родини Букрей. Після великої війни подружжя евакуювалось з Бахмута, з собою привезли частину обладнання. За кілька місяців на новому місці відновили підприємство.

🔸Ветеранів та їхні родини відвідали представники Донеччини у санаторії. Оглянули умови проживання та ознайомились з послугами, які надають громадянам.

🔹Студенти з Краматорська допомогли облаштувати укриття в школі на Черкащині. Відбулося це під  час  практики. Майбутні дизайнери створили декор в сховищі ліцею спортивного профілю. Матеріали для роботи надав навчальний заклад.