портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 05 серпня 2024 року, 22:20

🔹Росіяни вбили  одну людину у Гродівці. Ще двоє отримали поранення: по одному в Українську та Гродівці. Всього за добу війська рф 21 раз обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 256 людей, у тому числі 28 дітей.

🔸Ще 17 генераторів отримали громади Донеччини від Державного агентства стратегічних резервів Польщі. Це устаткування дозволить забезпечити функціонування об’єктів критичної інфраструктури та соціальної сфери в умовах  тривалої відсутності електроенергії. Загалом, з липня агентство передало Донеччині 72 генератори.

🔹Наслідки російської агресії на Донеччині показали японіській пресі. Зокрема, журналіст Такаші Одзакі побував у Святогірську. Очільник області зазначив, що світові медіа повинні знати правду про про біль, який росія принесла на українську землю.

🔸У вівторок, 6 серпня року розпочинається безкоштовна евакуація до територіальних громад Рівненської області. Виїзд здійснюватиметься спеціальним поїздом, 1 раз на 8 днів безкоштовно. Як і поселення у цьому, більш безпечному регіоні країни. Крім того, влада надає низку соціальних гарантій. 

🔹Спільні зусилля та всебічна підтримка внутрішньо переміщених осіб. У Києві керівниця Донецького обласного центру зайнятості ознайомилась з роботою гуманітарного хабу "Наш Краматорськ". Особливу увагу Наталя Адамова приділила питанням працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.