портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 13 липня 2024 року, 21:50

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 13 липня. Про обстріли регіону росіянами повідомив начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін. Всього за добу росіяни 24 рази атакували населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 232 людини, у тому числі 52 дитини.

🔸Відбулась зустріч з представниками Молодіжних рад Андріївської та Шахівської територіальних громад. Молоді люди презентували роботу, яку проводять у своїх громадах. Як приклад: на місці старого сміттєзвалища у с. Торецьке хлопці і дівчата  створили волейбольну площадку. Також хлопці і дівчата поділилися і планами на майбутнє.

🔹Юний винахідник із Покровська Дмитро Осіпов виборов золоту медаль на Міжнародному інноваційному шоу INOVA. Дмитро розробив DNS-фільтр на базі Raspberry Pi 4, що підвищує ефективність мережевої безпеки в сегменті SOHO. Цей винахід, є важливим для підвищення рівня кібербезпеки. 

🔸126 дітей з Донеччини відпочивають у санаторно-оздоровчому центрі «Смарагдове місто». Програма зміни насичена конкурсами, спортивними естафетами та екскурсіями. Діти відвідали Хотинську фортецю та «Парк хижаків АРДЕН».